Hoppa direkt till innehåll
Länk till tjänsteportal Tjänsteportalen
brf_wide

ALLA ÄLSKAR VALFRIHET

Chansa inte med koppar – bygg fiber hela vägen. Stadsnätet innebär en framtidssäker investering i fastigheten. Vi ger er utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och total valfrihet. Dessutom får ni tillgång till den teknik som kommer att vara grunden för den framtida distributionen av data, radio, tv, musik och telefoni.
Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Trosa FiberNät. Som medlem i föreningen kan du påverka och lyfta frågan till styrelsen. Stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med ett öppet stadsnät kan var och en själv välja sina bredbandstjänster – precis som man väljer sin egen morgontidning. Trosa FiberNät erbjuder full valfrihet av bland annat Internet, tv och telefoni med många konkurrerande leverantörer som erbjuder uppåt 100 tjänster.

KNUFFA PÅ DIN FÖRENING

Som boende i föreningen kan du påverka din styrelse. Klicka på knappen till höger och gör en beställning.
Du beställer här på webben. Vi tar emot anmälningar från alla bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och samfälligheter inom Trosa kommun.